cody

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

Träning med Mona Kjernholm

Av Susanna - 15 oktober 2011 20:50

Idag var jag i Tyringe och tränade med Mona Kjernholm. Vi var inomhus en  boulehall och det var skönt för det är kallt nu.

Boulhallen låg alldeles intill skogen ,så det blev en skön morgon promenad innan vi satte igång. Kaffe och en macka sen var vi redo.


Det var ju ett tag sedan jag tränade med Mona . Det är värt varenda krona.

Hon får det att låta så enkelt, och allt är med glädje. Jag känner mig jätteinspirerad varje gång jag träffar henne.



Här är det hoppet vi tränar. Har äntligen fattat. Här tyckte Mona att jag skall lägga krutet på fjärren. Hon tyckte att det såg bra ut annars.

Skulle tänka rätt timing när jag kastade kongen.

Han ska inte vrida på huvudet, då har jag kastat för sent. Det har Bettan också tragglat med mig. Tänka på att hjälpa honom tillbaka , han får inte springa sidan om .


 

Här tränar vi på fjärren. Här får jag en genomgång om hur jag tänker att det ska se ut när han sätter sig. Ska han hoppa upp eller ta en,två ,tre steg ??

Hem och fundera på hur jag vill att det ska vara, annars kan jag inte tala om för Cody hur han ska göra . Ganska logiskt va ?

 Fjärren.  Här testar jag hjälper.


 

 Mona visar apportering med Marvin.


Jag fick lite tips om hur jag skulle gå vidare med apporteringen.

Tillbaks till valpstadiet. Inlärning med lek. Det ska vara positivt. Ska absolut prova hennes tips.

 

Här bytte vi apporten mot en leksak.

 

Här är det Rutan som är målet. Här provade vi från olika håll för att Mona ville se om han visste var han skulle springa och var han skulle stanna . Det gick jättebra : )


 

Här är Cody superförväntansfull.

Nu får vi träna på hemma. Ska försöka bli bättre på att tänka igenom momenten och planera.

Imorgon är det sökskogen som gäller.   









 
 
Bettan

Bettan

15 oktober 2011 22:26

Ni kommer bli ett kanonteam, det går ju ständigt framåt. Hoppas ni får en lika bra dag io sökskogen i morrn som jag hade i spårskogen i dag.

http://baileythecollie.wordpress.com

 
Ingen bild

susanna

15 oktober 2011 22:44

Tack Bettan!
Hoppas på fint väder. Ser framemot nästa träningstillfälle med dig och Bailey :)

 
Ingen bild

ingrid

16 oktober 2011 13:34

Vad trevligt du haft! plocka det bästa till er så blir det kanon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanna - 3 januari 2012 22:53


Nu är jul och nyår över, skönt tycker jag. Har inte skrivit på länge. Jag har varit ledsen över Allys bortgång. Vi har inte gjort så mycket mer än att varit i hallen och några gånger på Anklams brukshundsklubb. Kan inte skriva så mycket mer just ...

Av Susanna - 17 december 2011 14:37


Ja nu har jag inte skrivit på ett tag . Ally har gått bort och så har vi förlorat  en av våra dräktiga marsvinshonor i toxicos och en kull marsvins ungar . Vi har stor sorg i huset. Jag har 2 till som tur är , vissa tar mer plats än andra och Ally ho...

Av Susanna - 11 december 2011 20:42

Idag har Ally vandrat vidare och lämnat en stor sorg efter sig. En tomhet och saknad som inte går att beskriva, men i våra hjärtan kommer hon alltid finnas kvar.         Man kan aldrig förbereda sig på detta. För bara några månader sen sprang hon r...

Av Susanna - 7 december 2011 18:23


Datorn håller på att gå sönder, kan bara gå in ibland.Vi var i hallen och tränade i Fredags den 2/12. Fick till rutan och ett jättebra ställande. Fick kommenderingshjälp av Bettan.   I söndags den 4/12 skrev jag till domaren på vintertävlingen i ...

Av Susanna - 30 november 2011 21:14

Ja nu har jag varit lite lat och inte skrivit men såklart har vi tränat.  I Tisdags på VBK  med det vanliga tisdagsgänget och idag har vi varit på Sydöstras BK Träning och sedan en fikastund tillsammans med andra hundtokar :)   Jag hade min dot...

Ovido - Quiz & Flashcards